Help please

7 posts / 0 new
Last post
Help please

I installed instacake with no problem, however when I installed PTVnet my system does not bring up a network option after install.
It seemed to install ok.
Any help would be great

Its very much looking like

Its very much looking like you've not followed the directions... see below for the appropriate links, and start there first.

No luck, I did a re-bake ,and

No luck, I did a re-bake ,and a ptvnet re-install as per suggested. Still not seeing any network option in my menu

I must say the bake worked well on my new drive, just not PTVnet.

I downloaded PTVnet again just incase there was an error.

Series2 DirecTV DVR System

 

Did you install PTVnet first

Did you install PTVnet first and then insert the instantcake when requested? From the sound of it, you used instantcake and then ptvnet.

also, there isn't any change to the tivo gui, it's all done behind the scenes through the ip address the unit gets.

Yes, I booted with the PTV,

Yes, I booted with the PTV, then did a re-bake, last was the install of PTV. . Thanks

 

Which network adapter are you

Which network adapter are you using?

 

Still not seeing any network option in my menu

 

I'm not sure what you're hoping to see, but unless you add some other hacks (Articles section of this site), nothing will look different on the TiVo.

Thanks guys, found the

Thanks guys, found the problem. Seems I had a bad cat5. I have a linksys that I'm using as a wireless bridge.

All is working well and I'm ready to try the rest of the hacks.

You guys are great!!!!!!!!!!!!!!