Showcases not working?

8 posts / 0 new
Last post
Showcases not working?

First off, I would like to say hello, and thank you to all that have helped me without even knowing it. This forum is a great place for tech support.

Second, I recently upgraded my tivo with InstantCake and PTVnet. Everything went as well as could be expected, however, i've been running it now for about 10 days and I still have no showcases. In the begining they were on the to-do list, but i go to the showcase menu and it says that the service is unavailable at the time.

Any info on how I could resolve this problem? or did they perhaps do away with the showcases?

Any help would be appreciated.

In order to see Showcases,

In order to see Showcases, run the script at the beginning of this thread at TCF.

Took me a while to figure it

Took me a while to figure it out, but i finally got it installed. All I have to do now is wait and see. Thanks for the help!

Thanks for your help, Worked

Thanks for your help, Worked like a charm!

note: for others that use tytools

You will have issues if you customize the bash prompt with this tweak. This can be easily fixed by changing the TyTools>Options>Prefrences>Server> Server Shell Prompt String to "#".

I am having an issue with the

I am having an issue with the script in the link it says my telenet client is entering extra line feeds use instructions for xp users. That would be great if I could find those instructions. Any help would be GREAT.

Before you run the script, do

Before you run the script, do a dos2unix tweak.sh.

Now I am having a problem

Now I am having a problem with it connecting wget, I remember there being some fix for this but cant seem to find it now.

For wget, read the last entry

For wget, read the last entry in the sticky in this forum.